Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vicces képek képes leírás - Képek.tlap.hu
részletek »

Vicces képek - Képek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kepek.tlap.hu » Vicces képek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Humorcsarnok

Humorcsarnok

Vicces humoros fotók, kacagtató és röhejes képek tömkelegével találkozhatsz ezen az oldalon. Találsz itt híres emberekről paparazzi fotókat, poénos reklámokról képeket, állatos, autós, gyerekes és még rengeteg érdekes képet. A fotók folyamatosan bővülnek, érdemes állandóan visszatérned ha egy kis kikapcsolódásra vágysz. Jó röhögést!

Képtelenségek

Képtelenségek

A tudatban kialakuló kép az emlékezet (emlékkép) vagy a képzelet (képzet) terméke, amelynek tárgya nem okvetlenül azonos a külső valóság valamely részével, a valamihez való hasonlóság azonban mindig fennáll, ugyanis mindent, amit elképzelünk, automatikusan valamivel - legtöbbször a már ismerttel - összehasonlítjuk.

Net - Caff: vicces képek

Net - Caff: vicces képek

A vicc rendszerint ismeretlen szerzőtől származó, csattanóval végződő, rövid, nevettető, kitalált történet, gyakran párbeszédes alakban. A magyar vicc szó az azonos jelentésű német Witz átvétele. Divatjamúlt szinonimája az élc.

Vicc lap

Vicc lap

A Vicclap célközönsége meglehetősen széles körű, tekintettel arra, hogy a humor iránt valamennyi korcsoport és látogatói réteg érdeklődik. A látogatók között túlsúlyban vannak a fiatalok, a látogatók 70%-a 14-35 év közötti.

Vicces képek - poéngyár

Vicces képek - poéngyár

A Poéngyár oldala folyamatosan frissülő poénokkal vár. Naponta új unaloműző vicces videók, vicces képek, és vicces szövegek biztosítják, hogy mindenkinek meglegyen a szükséges napi nevetés adagja. Tartalmas böngészést és jó szórakozást kívánunk! A jelenlegi pénzügyi világválságra való tekintettel az energiaköltségek csökkentése érdekében átmenetileg kikapcsoljuk a fényt az alagút végén...

Tuti menü