Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vicces képek képes leírás - Képek.tlap.hu
részletek »

Vicces képek - Képek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kepek.tlap.hu » Vicces képek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Humorcsarnok

Humorcsarnok

Vicces humoros fotók, kacagtató és röhejes képek tömkelegével találkozhatsz ezen az oldalon. Találsz itt híres emberekről paparazzi fotókat, poénos reklámokról képeket, állatos, autós, gyerekes és még rengeteg érdekes képet. A fotók folyamatosan bővülnek, érdemes állandóan visszatérned ha egy kis kikapcsolódásra vágysz. Jó röhögést!

Kacagás.blog

Kacagás.blog

Itt vicces képeket (néha videókat) fogok bemutatni ,hogy kacagjatok. Ezt a blogot én Polski gyerek fogom müködtetni. A vicc első közismert pszichológiai megközelítése Sigmund Freudtól származik. 1905-ben megjelent A vicc és viszonya a tudattalanhoz c. esszéjében az általa megalkotott pszichoanalízis rendszerén belül elemzi a vicc, ill. a reakcióként produkált nevetés jelenségét, számos példát felsorakoztatva. (E példák jelentős része egyébként ún. szóvicc, amelyeket magyar nyelven csak többé-kevésbé lehet visszaadni.) Freud szerint a viccekben az egyébként a tudattalanba szorított, jellemzően a szexualitással kapcsolatos tartalmak jelennek meg. A vicc hallgatójában feszültség keletkezik (amely feszültség valójában a saját elfojtásainak megjelenése), és ez a feszültség oldódik fel a csattanóval, amikor az elfojtott tartalom a tudattalanból ismét a tudatba kerül.

Képtelenségek

Képtelenségek

A tudatban kialakuló kép az emlékezet (emlékkép) vagy a képzelet (képzet) terméke, amelynek tárgya nem okvetlenül azonos a külső valóság valamely részével, a valamihez való hasonlóság azonban mindig fennáll, ugyanis mindent, amit elképzelünk, automatikusan valamivel - legtöbbször a már ismerttel - összehasonlítjuk.

Net - Caff: vicces képek

Net - Caff: vicces képek

A vicc rendszerint ismeretlen szerzőtől származó, csattanóval végződő, rövid, nevettető, kitalált történet, gyakran párbeszédes alakban. A magyar vicc szó az azonos jelentésű német Witz átvétele. Divatjamúlt szinonimája az élc.

Vicc lap

Vicc lap

A Vicclap célközönsége meglehetősen széles körű, tekintettel arra, hogy a humor iránt valamennyi korcsoport és látogatói réteg érdeklődik. A látogatók között túlsúlyban vannak a fiatalok, a látogatók 70%-a 14-35 év közötti.

Hirdetés
Vicces képek - poéngyár

Vicces képek - poéngyár

A Poéngyár oldala folyamatosan frissülő poénokkal vár. Naponta új unaloműző vicces videók, vicces képek, és vicces szövegek biztosítják, hogy mindenkinek meglegyen a szükséges napi nevetés adagja. Tartalmas böngészést és jó szórakozást kívánunk! A jelenlegi pénzügyi világválságra való tekintettel az energiaköltségek csökkentése érdekében átmenetileg kikapcsoljuk a fényt az alagút végén...

ViccesKepek

ViccesKepek

Vicces ,humoros kepek gyujtemenye :) Egy vicces,humoros fotoblog :) Egy szines tartalommal rendelkezo fotoblog, kulonbozo kategoriakbol de mindegyik vicces tartalommal bir igy minden kep,foto megtekintese humoros es nem unalmas. Nem lessz reszed unalomban,minden ottoltott perc humoros es vicces ezert erdemes megnezni.

Tuti menü